Liviu Teodorescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

3,080 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Astazi, de ziua mea, ma alatur echipei de fundraiseri de la HOSPICE Casa Sperantei. Si vreau, impreuna cu voi, sa redam sansa si speranta. Impreuna suntem mai puternici si cred ca putem sa ne facem un viitor mai frumos, doar daca avem grija de unii de ceilalti.

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face este sa donezi catre HOSPICE Casa Sperantei pentru a schimba viata copiilor care traiesc cu o boala incurabila.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

3 Donatii

Donatii Petrecere

3,040 RON
31 iul 2018
12 iul 2018
Faci o fapta buna ca îți donezi ziua pentru a ajuta pe cineva. Felicitari Liviu Teodorescu. Îți doresc numai bine.
11 iul 2018