Dominic Trisca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

1,040 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Stii ca se apropie ziua mea si nu stii ce cadou sa imi iei?

Te ajut eu :)

 

Anul acesta vreau sa transform cadourile in donatii pentru pacientii HOSPICE.

In loc de cadou, te rog, doneaza catre HOSPICE contravaloarea acestora.

 

Hai sa oferim impreuna un respiro copiilor ce sufera de boli incurabile. Orice donatie conteaza, iar pentru micutii pacienti va însemna o vara de normalitate, in care sa se bucure de copilarie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

11 Donatii

Alex Vesa

50 RON
La mulți ani!
09 iul 2018

Eliza Nițescu

30 RON
La mulți ani, suflet minunat! A fost din prima zi o încântare să te cunosc și rămâi pentru mine aceeași vioară sensibilă pe strunele căreia bunătatea cântă cu cel mai frumoase acorduri...!
08 iul 2018

Anonymous

30 RON
07 iul 2018

Anonymous

50 RON
La multi ani!!!
06 iul 2018

Anonymous

50 RON
La multi ani binecuvantati Dominic! Iar celor de la fundatia Hospice : Cu ajutorul bunului Dumnezeu va doresc sa nu sece nicicand iubirea ce a pus-o in voi! Va imbratisez cu inima si va multumesc pentru speranta pe care o purtati in lume!
06 iul 2018
06 iul 2018

Anonymous

300 RON
06 iul 2018
06 iul 2018
06 iul 2018
06 iul 2018

Anonymous

30 RON
06 iul 2018