Augustin Mihăilă - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

452 RON Donatii stranse
45.2% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Ma cunoasteti poate ca un om care aduce zambetele celor din jur fara prea mult efort. In spectacolele mele de magie, atat pentru copii cat si pentru adulti, sunt atent sa-i ajut pe oameni sa uite de grijile pe care le au acasa sau la serviciu. De fapt magia pe care o fac eu este sa-i aduc pe oameni in starea de prezenta 100%.

Acum eu sunt cel care simt entuziasm si fascinatie pentru ca am ocazia sa ofer ziua mea pentru o cauza speciala.

Iata ce magie doresc sa faceti pentru mine de ziua mea.

In loc sa-mi trimiteti un cadou, va rog sa donati atat cat considerati pentru HOSPICE Casa Speranței.

 

Fiecare leu conteaza!

 

Va imbratisez magic,

Augustin... Magicianul Augustin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

5 Donatii

Eliza Nițescu

30 RON
Magia și bunătatea au ceva în comun: sunt contagioase! Mulțumesc, Augustin, pentru inima ta mare și priceperea ta în a face ca orice dorință să devină realitate prin puterea magiei :)
08 iul 2018

Anonymous

100 RON
Pentru sufletele dragi de copii, din tot sufletul.
06 iul 2018
142 RON
06 iul 2018
Frumos gest Augustin! La multi ani!
06 iul 2018

Anonymous

30 RON
Domnul sa va aiba in paza suflete pure
06 iul 2018