Dorin Casu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

230 RON Donatii stranse
76.666666666667% Complete
300 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare dragi prieteni!

Anul acesta, de ziua mea, vreau sa incerc ceva nou. Mi-am dat seama ca nu imi lipseste nimic! Asadar, imi donez ziua de nastere copiilor HOSPICE. Cadoul de ziua mea l-as vrea sub forma de donatie pentru o cauza minunata ... 5,10,50 ron o suma insignifianta, dar cu muuult sens pentru acesti copii nemaipomeniti.

Hospice Casa Speranței are in ingrijire de peste 26 ani copii și adulți care suferă de o boală incurabilă, împreună putem aduce mai mult zâmbet pe fețele lor. Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

3 Donatii

13 iul 2018

Eliza Nițescu & Claudiu Belețoiu

50 RON
Dragă Dorin, îți dorim o viață... spectaculoasă! Să nu schimbi și nici strâmbi niciodată sufletul acela fabulos pe care îl ai. Rămâne să ne serbăm ziua de naștere împreună, dacă tot avem deja două restanțe :) Eliza & Claudiu
08 iul 2018
07 iul 2018