Teodora Ciotoi - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi donez ziua de nastere sufletelelor pline de speranta

135 RON Donatii stranse
6.75% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

30 ani. O varsta a paradoxului si a plenitudinii.

Mereu m-am intrebat cum voi arata, cum voi fi si cum voi gandi la 30 de ani.

Acum cand in scurt timp voi implini 30 de ani, sunt norocoasa si recunoscatoare pentru toate experientele din viata mea.

Imi doresc sa inaintez in varsta nu prin ani, ci prin povesti.

Anul acesta imi doresc foarte mult ca povestea sa fie despre pacientii Hospice, sa fie despre acesti oameni care sunt adevarati luptatori si exemple pentru noi, cei care avem tot, dar nu realizam asta.

 

In general nu imi doresc cadouri de ziua mea, dar de aceasta data, imi doresc mai mult ca oricand sa imi faceti cadouri :)

Imi daruiesc ziua de nastere catre HOSPICE Casa Sperantei si va provoc ca pana pe 11 iulie sa strangem 2000 lei.

Fundatia Hospice, prin tot efortul oamenilor si voluntarilor implicati, aduce de peste 20 de ani de ani sansa ca pacientii cu diagnostic oncologic, sa vada inca un rasarit, sa mai simta o picatura de ploaie, sa mai vada primii fulgi de nea, sa le zambeasca celor dragi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

3 Donatii

Eliza Nițescu

30 RON
Dragă Teodora, sunt foarte recunoscătoare că te cunosc și că ai fost alături de cauzele sociale pe care le-am susținut pe parcursul anilor. De ziua ta, cred că te bucuri acum de toate darurile unei vieți împlinite și voi contribui și eu cu un strop. Știi tu... strop cu strop... facem picături de ploaie a binelui! LA MULȚI ANI MINUNAȚI!
11 Jul 2018

Anonymous

75 RON
Sanatate!
10 Jul 2018

Anonymous

30 RON
La multi ani, mami Teo!
06 Jul 2018