Mihaela Iliescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

180 RON Donatii stranse
18% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Iubesc cadourile, imi place sa le primesc, imi place sa daruiesc, la randul meu.

Anul acesta, ziua mea de nastere este speciala, pentru ca imi doresc sa primesc acele cadouri pe care le pot darui mai departe.

Vreau sa fiu alaturi de HOSPICE in misiunea sa de a aduce alinare in viata celor care se lupta cu o boala incurabila, prin grija si compasiune.

Voi sunteti cei care ma puteti ajuta sa imi cresc puterea de a darui speranta si demnitate, iar  pentru asta va multumesc din suflet.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

2 Donatii

16 iul 2018

Anonymous

30 RON
13 iul 2018