Madalina Luca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

175 RON Donatii stranse
35% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fa- mi un cadou de ziua mea ajutand , printr- o donatie, copiii mai putin norocosi! ♥️

 

De putin timp tin in brate un inger si inima- mi este plina de bucurie. Ma simt binecuvantata ♥️

Ii multumesc Domnului caci am un inger sanatos care are o familie in care sa creasca si sa se dezvolte armonios

 

Pentru ca acum, mai bine ca oricand, inteleg ce inseamna dragostea de mama si cat de important este sa iti stii copilul bine si sa ii poti oferi tot ce are nevoie, te rog pe tine , om bun, fa-mi o bucurie in aceasta zi, ajutand copiii! 

 

Iti zambesc si iti multumesc pentru bucuria facuta! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

5 Donatii

Eliza Nițescu

30 RON
La mulți ani fericiți, cu multă iubire și bucurii. Ești un om extraordinar! Mulțumesc pentru tot!
11 iul 2018

Anonymous

30 RON
11 iul 2018

Anonymous

50 RON
11 iul 2018

Anonymous

30 RON
11 iul 2018

Anonymous

35 RON
La multi ani frumosi :)
11 iul 2018