Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

 

Codrin Mircea Fundația HOSPICE Casa Speranței

3.8636363636364% Complete
1,700 RON
Donations raised
44,000 RON
Target
8
Donations

Dragii mei prieteni

Anul acesta am hotarat sa fac ceva diferit cu ocazia implinirii a 40 de ani, in data de 12 august.

As dori sa ofer, cu ajutorul vostru, zile mai frumoase celor care nu au fost la fel de norocosi ca noi.

In acest sens, va invit ca anul acesta sa nu imi cumparati cadouri, ci sa faceti o donatie copiilor bolnavi si parintilor acestora de la Hospice Casa Sperantei, pentru a putea participa la scoala de vara.

Orice suma va aduce un zambet si clipe mai frumoase celor de la Hospice Casa Sperantei, iar mie o mare bucurie ca imi sunteti alaturi, in aceasta noua cauza caritabila.

Stiu ca veti raspunde pozitiv acestei cauze caritabile si asta nu neaparat ca si cadou pentru mine.

Doar Impreuna facem o lume mai buna!

Campania va dura pana pe data de 13 august 2018 iar suma pe care as dori sa o strangem este de 10.000€.

Va dau cateva exemple de costuri :
O zi de internare in centrul HOSPICE pentru copii este 650 lei, pentru un adult 450 lei iar o vizită la domiciliu pentru un pacient diagnosticat cu o boală incurabilă este de 180 lei. HOSPICE Casa Sperantei oferă toate serviciile gratuit.

Va multumesc !!!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donations

22 Aug 2018
150 RON
22 Aug 2018
Felicitări pentru initiativa
22 Aug 2018
La multi ani !!
12 Aug 2018
La mulți ani ! Numai gânduri și fapte bune ca acestea!
12 Aug 2018

Anonymous

300 RON
OM: iubire, credinta, speranta
13 Jul 2018
150 RON
12 Jul 2018

M

150 RON
12 Jul 2018