Vlad Lutic - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice Casa Sperantei la SkyRun 2013

210 RON Donatii stranse
42% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Rămân consecvent în încercarea mea de a ajuta pe cei năpăstuiţi de soartă şi cu ocazia participării la SkyRun voi continua să strâng fonduri pentru Hospice. Deşi construcţia din cartierul Plumbuita este într-un stadiu avansat mai sunt necesari destul de mulţi bani atât pentru finalizare cât şi pentru dotarea cu echipamente medicale sau asigurarea funcţionării zilnice în bune condiţii.

Pentru că acest concurs are loc pe 7 decembrie, a doua zi după Moş Nicolae, haideţi să umplem ghetuţele Hospice şi ale viitorilor pacienţi cu donaţii.

Mulţumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

2 Donatii

Cristian David-Matei

10 RON
Felicitari si mult succes! Ma bucur sa facem parte din aceeasi echipa pentru strangerea de fonduri. :D
27 nov 2013

Dr. Gabriel Cervatiuc

200 RON
Succes!
19 nov 2013