Andreea Mihalcea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

This year I donate my Birthday

750 RON Donatii stranse
50% Complete
1,500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

For my birthday, this year, to avoid thinking about how old I'm getting :))), I am joining team Hospice in making a summer retreat possible for their patients. They should enjoy as well, at least for a few days, a nice, happy and easy summer time. So if you were stuck in not knowing what gift to buy for me, make a donation instead.

Thank you in advance for joining me! #summerwell #hospicewell


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

4 Donatii

Te iubim.
01 Aug 2018
La multi ani! Sa fiti fericiti impreuna si sa va bucurati de fiecare zi!
27 Jul 2018
La multi ani si sa fii mereu inconjurata de oameni sinceri si dragi!
20 Jul 2018
La multi ani! <3
19 Jul 2018