Octavian Grozea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

1,175 RON Donatii stranse
11.75% Complete
10,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor, vă mulțumesc pentru urări! Cel mai frumos CADOU pe care mi-l puteți face este GENEROZITATEA voastră. 

DONAȚI, in funcție de cat vă lasă inima si buzunarul, pentru Taberele de vară dedicate copiilor care sunt in îngrijirea centrului HOSPICE Casa Speranței.

 

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

7 Donatii

Anonymous

100 RON
Să fie cu folos!
30 Jul 2018
29 Jul 2018
:) :) cel mai frumos cadou pe care l'am facut vreodata! La multi ani Domnule Octavian /3oza , always your fan !!
27 Jul 2018
26 Jul 2018
Din toata inima!
26 Jul 2018
24 Jul 2018

Anonymous

100 RON
24 Jul 2018