Andreea Popescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Speranta

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii

 

Buna,

Sunt Andreea si va propun sa sustinem HOSPICE Casa Sperantei. Pe 25 octombrie voi participa la SkyRUN si te invit sa mi fii alaturi donand pentru starea de bine a celor bolnavi. 

Iti multumesc si adu-ti aminte ca fericirea consta in a darui si a-i spijini pe ceilalti!

Incepe de astazi si maine va fi o zi mai frumoasa pentru noi toti! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2014

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (25 octombrie 2014). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortu

4 Donatii

Cristina Balasa

90 RON
18 oct 2014

Alexandra Nicolae

20 RON
22 sep 2014

andreea dan

10 RON
18 sep 2014

Bogdan Popescu

30 RON
15 sep 2014