Elisabeta Draguleanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

400 RON Donations raised
40% Complete
1,000 RON Target
4 Donations

 

Într-un fel sau altul am crescut cu idea că fericirea vine din lucrurile pe care le primim, le cumpărăm. Oare câți ne-am gândit și am descoperit că fericirea vine din lucrurile pe care le dăruim?

Darurile pot fi de multe feluri. o carte, o floare, o informație, un zâmbet, o excursie. Fericirea vine și din faptul că putem să dăruim, iar eu m-am bucurat de fiecare data atunci când am dăruit.

Zilele trecute am fost contactată de Eliza și Cristina de la HOSPICE Casa Sperantei și m-au întrebat dacă vreau să-mi dăruiesc ziua de naștere copiilor, beneficiari ai proiectelor acestei organizatii caritabile. Citind mesajul am simtit o mare bucurie, apoi am avut parte de un blocaj. Au început gândurile: ``dacă prietenii tăi nu vor dona, dacă suma strânsă va fi foarte mică?`` M-am scuturat și mi-am zis: ``și tu și copiii meritați această provocare``. Stim cu toții că cel mai mic gest de bunătate poate alina o inimă grea. Bunătatea poate schimba inimile oamenilor. Deci, dragii mei, știind că dar din dar se face rai, vă rog să-mi dăruiți posibilitatea de a oferi copiilor veselia unor zile de vacanță!

 

Puteți dona direct pe această pagina la secțiunea ”vreau să fac o donație”

 

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

4 Donations

Anonymous

100 RON
25 iul 2018

Anonymous

75 RON
24 iul 2018
Cu mare drag, dacă vine de la Eliza !
21 iul 2018

Anonymous

75 RON
21 iul 2018