Raluca Bieltz - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

2,576 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii

 

Anul acesta, v-aș ruga să transformați florile, ciocolata și cadourile pe care ați vrea să mi le dăruiți de ziua mea în donații pentru centrul HOSPICE de la Adunații Copăceni. În toamnă, centrul își va deschide porțile pentru copiii care înfruntă cu mult curaj un diagnostic incurabil și împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar micilor pacienți de la HOSPICE le va oferi un răgaz în care să se bucure de copilărie, așa cum merită orice copil. Așadar, de ziua mea te-aș ruga să le dai putere eroilor mici de la HOSPICE. Poate că nu au mușchi, nu zboară și nu poartă pelerine, uneori folosesc căruciorul cu rotile. Nu au nici super-puteri, dar au zâmbete largi și, mai presus de toate, au mult curaj să își ducă bătăliile.

Îți mulțumesc anticipat pentru urările și gândurile tale. Cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face ar fi să le dai putere micilor eroi care duc bătătălii mari.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

8 Donatii

01 aug 2018
Liebe Raluca, es ist schön, dass es Menschen wie dich gibt, die sich selbst zurücknehmen um anderen zu helfen. Ich bin stolz auf dich und unterstütze dich gern dabei. Hab dich lieb. Carmen
31 iul 2018
Happy Birthday, sis! May all your dreams and wishes come true! Love u!
31 iul 2018
La muuulti ani Raluca!! I wish you lot‘s of love, luck and happiness! Enjoy your day and see you soon again! All my best, Sebastian
31 iul 2018

Anonymous

300 RON
nathalia
31 iul 2018
Magia exista in fiecare dintre noi! Iar tu draga mea unicorn, cu siguranta ai tot ce trebuie ca sa faci parte din taramul magic! Te iubesc si iti multumesc ca esti prietena mea! La multi ani!
30 iul 2018

Anonymous

75 RON
26 iul 2018
Muchas gracias pentru ce faci Raluca!!!
26 iul 2018