Traian-Cristian David-Matei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Traian-Cristian David-Matei alearga pentru HOSPICE Casa Sperantei la Sky Run 2013

70 RON Donatii stranse
14% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg la Sky Run pentru HOSPICE Casa Sperantei. Motto-ul meu este: "Si daca crezi ca poti, si daca crezi ca nu poti, atunci ai dreptate." (Henry Ford)

Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii. Am avut ocazia sa le imbin de cateva ori la crosurile caritabile la care am participat: Crosul Padurii, Crosul Invers, Crosul Casiopeea, etc.

M-am alaturat cu entuziasm misiunii HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare organizație medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de îngrijire paliativa pentru copii și adulti cu boli terminale în Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti. HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.

Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

Multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

2 Donatii

Adi M.

20 RON
Sa urci repede
06 Dec 2013

Alergatoru Donatoru

50 RON
Multa credinta si succes! :D
27 Nov 2013