Anca Vatasoiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

705 RON Donatii stranse
70.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea, ajută-mă să facem câțiva copii fericiți!

Orice copil merită o copilărie frumoasă, plină cu experiențe vesele și aventuri, însă pentru unii dintre omuleți copilăria nu este lipsită de griji. Inocența și bucuria le-au fost umbrite de lupta aprigă cu un diagnostic dur, iar drumul către adolescență a devenit incert. Hospice Casa Speranței și-a propus să schimbe vieţile copiilor care suferă de boli cu prognostic de viață limitat. În plus față de îngrijirea paliativă pe care o asigură necondiționat micuților luptători, Hospice Casa Speranței dorește să le ofere acestora momente frumoase care să îi bucure și să le îndulcească momentele dificile de fiecare zi.

În luna august, Hospice Casa Speranței va putea organiza, cu sprijinul nostru, o tabără pentru copiii care suferă de boli cu prognostic de viață limitat aflați în îngrijire paliativă la unul dintre centrele din țară. Am acceptat invitația lor de a-mi dărui ziua de naștere acestui proiect. Așa că dacă vrei să-mi faci un cadou, te rog să te alături campaniei și să faci o donație. Astfel, vei face un copil fericit, iar eu voi primi cel mai frumos cadou de ziua mea.

Cum procedezi? Accesează link-ul de mai jos și urmează cei câțiva pași indicați acolo.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

4 Donatii

La mulți ani,Anca! Sa ai parte de multe bucurii și împliniri!
07 Aug 2018

Anonymous

300 RON
La Mulți Ani!
02 Aug 2018

elena vicol

75 RON
02 Aug 2018

Catalin C.

300 RON
Susțin Taberele de Vara HOSPICE 2018.
02 Aug 2018