Stefania Panaite - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru copii!

60 RON Donatii stranse
10% Complete
600 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copii inseamna viitor, cred ca orice copil merita sa zambeasca, iar cei bolnavi merita ajutati sa zambeasca, cu o suma mica putem face un copil sa zambeasca!

Sambata voi alerga pentru zambet….

Multumesc tuturor celor care imi sustin cauza!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Rompetrol aleargă pentru HOSPICE Casa Speranței!

Pe 20 septembrie, angajații Rompetrol sunt încurajați să alerge între 5 și 21 de kilometri în Parcul Herăstrău (București), pentru susținerea proiectelor HOSPICE Casa Speranței. E un eve

2 Donatii

Lucica Moldoveanu

30 RON
17 sep 2014

Luminita Oancea

30 RON
O cauza care merita sustinuta!
16 sep 2014