Felicia Dragusin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

140 RON Donatii stranse
28% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Implinesc 46 de ani, probabil am ajuns la jumatatea vietii si ma simt binecuvantata pentru tot ceea ce mi-a daruit viata - prieteni, sanatate, calatorii, realizari.

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine, multumesc in special prietenilor de o viata (prietene din scoala generala sau liceu) - Olguta, Cornelia, Ioana - va imbratisez cu drag!

Multumesc noilor prieteni pe care mi i-a trimis Universul si care m-au facut sa ma simt ca intr-o mare familie.

Stiu ce inseamna bucuria, stiu ce inseamna si tristetea. Pe 5 mai 2011 am pierdut o sora mult iubita. Dumnezeu mi-a daruit de atunci peste 30 de prietene-surori si vreau sa va transmit imbratisari tuturor.

Proiectul Vreau sa fiu scriitor mi-a adus noi prietene si prieteni si va multumesc din suflet pentru toate clipele minunate petrecute impreuna.

Multumesc iubitului meu, Marius, pentru grija si iubirea constanta pe care mi-o poarta de 5 ani.

Multumesc familiei mele care imi arata prin fapte in fiecare zi ca "trei sunt importante, speranta, credinta si dragostea, dar din acestea 3 cea mai importanta este dragostea".

Multumesc colaboratorilor, partenerilor de afaceri, clientilor, furnizorilor si tuturor celor care au facut posibil sa imi aduc contributia in lume.

Inima mea este plina de recunostinta si de iubire pentru voi in aceste momente.

Si pentru ca rolul nostru pe Pamant sa fie complet, sa impartasim din prea-plinul nostru cu cei care sunt in nevoie.

Cu cei care au nevoie de o mangaiere, de o mana de ajutor. Pentru ca asa cum zice cantecul intepretat de Beyonce "I was here", sa lasam in urma noastra fapte demne de a fi amintite.

 

Donez ziua mea de nastere. Nu voi primi cadouri materiale. Daca simtiti nevoia sa daruiti, orice suma de bani pe care ati fi dat-o pe cadouri sa mearga la pacientii de la Hospice Casa Sperantei, fie direct in contul asociatiei, fie puteti pune banii (care sunt energia voastra buna in acest moment) in cutia care va fi la indemana voastra la Picnic Party de la ora 18.30 in Herastru, Gradina Japoneza, pe 6 august (cand este si sarbatoarea Schimbarii la fata).

 

Va multumesc cu iubire si recunostinta,

Felicia

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

3 Donatii

Cu mult drag!!!
14 Aug 2018

Anonymous

10 RON
10 Aug 2018

Eliza Nițescu

30 RON
Iepurașului meu, cu multă iubire!
06 Aug 2018