Raluca Rotaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Finaluri fericite

305 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg sambata alaturi de colegii mei pentru HOSPICE Casa Sperantei, pentru Rompetrol si pentru ca noi toti credem in finaluri fericite!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Rompetrol aleargă pentru HOSPICE Casa Speranței!

Pe 20 septembrie, angajații Rompetrol sunt încurajați să alerge între 5 și 21 de kilometri în Parcul Herăstrău (București), pentru susținerea proiectelor HOSPICE Casa Speranței. E un eve

4 Donatii

Raul Vasile

30 RON
18 sep 2014

c Neacsu

75 RON
16 sep 2014

catalin dumitru

100 RON
16 sep 2014

Rotaru Madalina

100 RON
16 sep 2014