Oana Pinzariu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg cu Rompetrol, pentru a dărui speranță!

390 RON Donatii stranse
78% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sâmbătă mi-am propus să alerg 5 kilometri. Nu am mai alergat de multă vreme, dar știu că pentru fiecare kilometru pe care-l voi parcurge, Rompetrol va dona 5 euro Fundației HOSPICE Casa Speranței, iar acest lucru mă motivează.

Mai știu cât de greu le este oamenilor cu boli incurabile și cât de mult contează să aibă parte de îngrijire de calitate și să se bucure de fiecare zi pe care o mai au de trăit, alături de oameni care-i îngrijesc cu dăruire. Iar acest lucru îl oferă HOSPICE Casa Speranței.

Și mai știu că, dacă lăsăm deoparte câteva secunde treburile în care suntem implicați, ne dăm seama că fiecare dintre noi poate ajuta cu o donație oricât de mică! 

Mulțumesc pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Rompetrol aleargă pentru HOSPICE Casa Speranței!

Pe 20 septembrie, angajații Rompetrol sunt încurajați să alerge între 5 și 21 de kilometri în Parcul Herăstrău (București), pentru susținerea proiectelor HOSPICE Casa Speranței. E un eve

6 Donatii

Ioana Enachescu

110 RON
17 Sep 2014

Dan Meleghi

150 RON
16 Sep 2014

Camelia Vera

30 RON
16 Sep 2014

claudia tudorancea

20 RON
Multa bafta!
16 Sep 2014

anca banciu

50 RON
16 Sep 2014

Andrei Stefancu

30 RON
Spor!
16 Sep 2014