Alina Sava - Fundația HOSPICE Casa Speranței

The Rookies

2,750 RON Donatii stranse
100% Complete
2,500 RON Target
14 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La fel ca in viata, atunci cand alergi, conteaza mai mult pentru ce alergi decat alergatul in sine. Noi am ales sa alergam pentru bolnavii incurabili, care sunt ingrijiti de HOSPICE Casa Sperantei.

Suntem incepatori, dar gata sa facem fata provocarii, atat timp cat poate influenta pozitiv viata celor din jurul nostru. Credem cu tarie ca nu avem nevoie de eroi pentru a face o societate mai buna, avem nevoie ca fiecare dintre noi sa contribuie cate putin la binele comunitatii noastre.

Pe 5 octombrie, Alina Sava, Gabriel Ionita, Toshiaki Keicho , Andrei Dospinescu si Andrei Zambor, vor alerga pentru HOSPICE Casa Sperantei. Ne puteti sustine demersul printr-o donatie destinata echiparii si functionarii primului centru de servicii paliative integrate din Bucuresti.

----------------------------------------------------------------

Just as in real life, when you run, it is more important why you are running for than running itself. We chose to run for children and adults suffering from end-stage terminal illnesses who are cared for by HOSPICE Casa Sperantei.

We are ROOKIES, but ready to face the challenge as long as it can positively influence the lives of those around us. We strongly believe that we don’t need heroes to make a better society, we need each of us to contribute to the good of our community!

On October 5, Alina Sava, Gabriel Ionita, Toshiaki Keicho , Andrei Dospinescu and Andrei Zambor, will run for HOSPICE Casa Sperantei. You can support our effort to raise funds to equip and operate the first integrated palliative care center in Bucharest. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

14 Donatii

Iulia Maries

75 RON
04 Oct 2014

Toshiaki Keicho

500 RON
03 Oct 2014

Mircea Stoica

50 RON
03 Oct 2014

Lynette Alemar

200 RON
Go, Rookies, go!
02 Oct 2014

Raluca Banioti

75 RON
02 Oct 2014

Andrei Dospinescu

250 RON
01 Oct 2014

Alina Sava

200 RON
30 Sep 2014

Andrei Zambor

50 RON
29 Sep 2014

Elisabetta Capannelli

400 RON
Way to go World Bank Team!
28 Sep 2014

Mariana Moarcas

200 RON
Mult succes si felicitari pentru initiativa!
26 Sep 2014

Gabriel Ionita

300 RON
Sa nu uitam sa iubim pe cei in suferinta.
25 Sep 2014

Daniel Kozak

100 RON
Felicitări colegilor de la BM pentru implicarea în această inițiativă umanitară.
24 Sep 2014

Horia Barnaure

150 RON
pe ei!
24 Sep 2014

Andreia Radu

200 RON
All the best wishes for the children with life limiting conditions. Congrats to all the runners!
19 Sep 2014