Marian Gabriel Mihai - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Marian Gabriel Mihai alearga in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei

20 RON Donatii stranse
2.9411764705882% Complete
680 RON Target
1 Donatii

 

Sustin:

Mediatizarea importantei ingrijirii paleative (http://www.studiipaliative.ro),

Extinderea serviciilor de paliatie pentru ca tot mai multi bolnavi incurabili sa aiba acces la ingrijirea de care au nevoie, prin bunavointa si donatiile dvs (http://www.hospice.ro/doneaza/),

Promovarea miscarii si a alergarii cu un beneficiu nu numai personal.

Sustineti si voi cauza Hospice Casa Sperantei si contribuiti la indeplinirea acestui obiectiv social!

Obiectiv personal:

Voi participa la evenimentul "SkyRUN 2013" la cursa de alergare pe scari (cu un total de 680 de trepte). Propunerea este de a strange 680 de lei, cate un leu pentru fiecare treapta...nu este mult, nu? Accepti si tu provocarea?

Scurta descriere:

De ce Hospice Casa Sperantei...

Am participat anul acesta la Crosul Societatii Civile, alaturi de un prieten, pentru a 'resimti', in special, amprenta activitatii de birou asupra corpului.

Concluzia: clasare jenanta, nici macar in prima jumatate (loc aprox. 450/800 participanti), aproape 7km in 40 de minute, dureri la talpi, gambe, abdomen, spate si la 4 zile dupa eveniment.

Asa ca am decis sa alerg mai des si sa adopt un stil de viata mai echilibrat (alimentatie corespunzatoare, ore de dormit mai acceptabile, etc)

A urmat un alt cros si o participare la Cursa Populara din cadrul Maratonul International Raiffeisen Bucuresti (unde anul viitor voi incerca si primul maraton). Pe langa rezultatele mult mai bune (loc aprox. 30/1000 participanti), am observat ca mereu am alergat la evenimente cu scop caritabil pentru Hospice Casa Sperantei. De aici a pornit si dorinta de a face mai multe.

Multumiri: 

Tuturor persoanelor care vor dona pentru acest scop nobil.

HOSPICE pentru ca voi activa in cadrul inca unui ONG (de data aceasta ca fundraiser).

Firmei, in cadrul careia lucrez, pentru jumatatea de ora de la pranz (timpul alocat alergarilor pe scari)

Tipului de la fast-food pentru ca nu este suparat pe tipul de la legume si fructe deoarece i-a disparut un consumator 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

1 Donatii

Bugs Bunny

20 RON
"Trouble with this world is that everybody's out to get everybody else. I mean, why can't people be more like me? I love everybody."
15 nov 2013