Virginia Bulgaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Running for The House of Hope

625 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Friends, on October, 14th, I am running the half marathon for terminally ill children and adults in Romania. 

Please help me in raising money to  comfort  them! It's always a good time for a good deed!  Time is precious, let's make it  happen now! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

Good luck Virginia!
30 Sep 2018
Run, Forrest, run!
17 Sep 2018
You GO Girl!!!
11 Sep 2018
Super inițiativa Vir!!! Mult succes :)
31 Aug 2018
succes,Vir!
30 Aug 2018

Anonymous

150 RON
23 Aug 2018
Felicitaaaaaări Virginia pentru fapta buna, succes maxim si sa fie de ajutor
21 Aug 2018