Patricia Cimpean - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pentru ca mi-a placut tare la primul "maraton" HOSPICE Casa Sperantei, m-am inscris si la cel din octombrie

335 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am marea rugaminte sa ma ajutati sa strang suma necesara pentru a participa la maraton. Nu promit sa reusesc sa-l termin alergand, dar promit sa merg foarte, foarte repede.

Suma stransa va merge catre pacientii HOSPICE: copii si adulti afectati de boli incurabile pe care fundatia ii ingrijeste gratuit in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.

Daca poti sa renunti la o cafea sau un pachet de tigari, apasa pe Vreau sa fac o donatie! Garantez ca sunt cei mai bine investitati bani.

Va super multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

10 Donatii

28 Sep 2018

Lorena

30 RON
30 Aug 2018

Anonymous

20 RON
30 Aug 2018
Multumim!
29 Aug 2018
28 Aug 2018
28 Aug 2018
28 Aug 2018
26 Aug 2018
Hai, Patricia!
24 Aug 2018
24 Aug 2018