Vasile Osean - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacienții HOSPICE

2,075 RON Donatii stranse
20.75% Complete
10,000 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea doresc să susțin în continuare Fundația HOSPICE Casa Speranței, care de 26 de ani are în îngrijire pacienți (adulți și copii) ce suferă de boli incurabile.

Copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru cei mici. Haideți să oferim acestor copii un minunat cadou. Orice donație contează, iar pentru ei va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie.Puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

Vă rog să mă ajutați să facem ca anul acesta să conteze mai mult ziua mea de naștere și in loc de cadourile clasice sa strângem bani pentru o cauză nobilă. Picătura de bucurie pentru ei este la un click distanță de voi.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

12 Donatii

La multi ani! Sa te bucuri din plin si cu recunostinta, de viata ta si de tot ceea ce poti sa faci!
09 sep 2018
La multi ani, sa ai puterea sa iti finalizezi cu succes toate proiectele pe care ti le-ai propus!
02 sep 2018

Delia Radulescu

150 RON
La multi ani!
28 aug 2018
Multumesc OM minunat pentru tot ceea ce faci ! La multi ani, Vasi !
27 aug 2018
La multi ani ! :)
27 aug 2018
La multi ani si felicitari! Cred ca orice copil are dreptul la fericire, indiferent de credinta, culoare sau statul social.
27 aug 2018
La Multi Ani, Vasi!
27 aug 2018
LMA, dragule si banii sa ajunga acolo unde e nevoie de ei!
27 aug 2018
Nu ar trebui sa existe copii cu povesti triste....dar ma bucur ca exista oameni care lupta sa le schimbe macar putin povestile
27 aug 2018
Să se împlinească tot ceea ce vă propuneți să realizați! Multă sănătate!
26 aug 2018

Anonymous

75 RON
26 aug 2018
Mult succes în proiectele voastre!
26 aug 2018