Daniela Mitrea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Îmi dăruiesc ziua copiilor de la HOSPICE Casa Speranței

350 RON Donations raised
70% Complete
500 RON Target
4 Donations

 

Dragi prieteni,

Nu cred ca exista vreun lucru material care sa poată compensa bucuria de a dărui zâmbete unor copii care ne învață in fiecare zi ca important e sa trăim... asta dacă vrem sa ne uitam spre ei. Lumea spune despre ei “vai săracii sunt bolnavi”. Eu spun despre ei ca sunt doar viața și exemplu motiv pentru care vreau sa ii ajut sa inspire cât mai mult.

Pentru asta au nevoie de noi. Puteți contribui și voi donând pe butonul ”vreau să fac o donație”.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donations

Faptele bune ajung să se distingă tocmai pentru că sunt rare. Ceea ce e trist. Faptele bune ar merita să fie obișnuitul. Pentru unii oameni sunt. Tu ești un astfel de om. Iar când ești așa... înseamnă că ai primit cadoul cel mai mare: o conștiință trează! La mulți ani!
16 sep 2018
La mulți ani, Dănuța! ❤️
15 sep 2018
09 sep 2018
Noroc și binecuvântări și cele mai bune considerații din Germania
31 aug 2018