Adrian Grigore - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ajută niște copii să poată alege să fie urâcioși

392 RON Donatii stranse
11.2% Complete
3,500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ziua mea de naștere nu e pe 21 Septembrie. Nici măcar nu e în Septembrie. Nu-mi sărbătoresc, de fel, ziua de naștere, din același motiv din care nu sărbătoresc Paștele, Valentine's Day, Crăciunul șamd. Mi se par anoste. Degeaba. Nu mă împiedică nimic să mă bucur de ele. Aleg să nu le celebrez. Ceea ce nu pot spune despre copiii de care au grijă cei de la HOSPICE. Dacă ai avut, în copilărie, Crăciunul stricat de o toxiinfecție alimentară, știi cum e - poți să primești toate cadourile din lume. Tot la durerea de burtă îți stă gândul. Tot la copiii care se joacă afară, fără tine. Tot la cum ar fi dacă X sau dacă Y.

Departe de mine dorința de a te șantaja emoțional ca să donezi niscaiva lei. Din contră.

Motivul pentru care scriu textul ăsta e ca să îți cer ceva simplu și egoist - vreau să existe mai mulți oameni care decid că nu le place Crăciunul. Că nu le pasă de ziua lor de naștere. Doar că e greu să ajungi în punctul ăla dacă ție-ți-e greu să te bucuri de ele din start. A fi urâcios ar trebui să fie o alegere. Nu o consecință.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

150 RON
23 Sep 2018
21 Sep 2018

Anonymous

42 RON
21 Sep 2018

Anonymous

50 RON
21 Sep 2018