Maria Monenciu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Mariana alearga pentru HOSPICE

480 RON Donatii stranse
68.571428571429% Complete
700 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Stiu ca sunt oameni care nu-si pot permite sa zambeasca, sa se bucure sau sa fie inspirati de un vis .

Le sunt alaturi, impreuna cu prietenii mei. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

5 Donatii

MARIA POSTOVEANU

50 RON
05 Oct 2014

Luminita Tolea

100 RON
Succes la maraton ! FII ÎNVINGĂTOARE !
30 Sep 2014

Daciana Tarasi

150 RON
18 Sep 2014

liana popescu

30 RON
Succes, sa ajungi pe Primul loc, de fiecare data.
17 Sep 2014

MARIANA MONENCIU

150 RON
17 Sep 2014