Andreea Rizescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

O alergare buna... o mana de ajutor ...sunt momente din "a face diferenta"!

530 RON Donatii stranse
75.714285714286% Complete
700 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

“500” este doar o cifra.

Gestul de a contribui cu ceva, oricat de mic, la binele unui necunoscut aflat in nevoie, este pentru mine un moment de constientizare ca putem face diferenta in vietile celorlalti, dar mai ales, in vietile noastre. Un sir de astfel de momente sunt speranta pentru a trai constienti de resposabilitate fata de calitatea vietii noastre si fata de univers, pentru ca noua (mie sau tie) ne a dat posibilitatea sa ii ajutam pe altii!"


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

4 Donatii

Florin Stan

180 RON
06 Oct 2015

radu stefan

150 RON
Bafta Andreea
01 Nov 2014

Popescu Mircea

100 RON
Hai Andreea!!!!
01 Oct 2014

Alex Nemes

100 RON
18 Sep 2014