Teodora Antonescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei prieteni 

In curând vine ziua mea de nastere. 

Vreau sa ii ajut atat cat pot pe cei de la HOSPICE Casa Sperantei, care de 26 de ani au in ingrijire pacienti cu boli incurabile. În această lună se strâng fonduri pentru copii. Acei copii care in ciuda greutatilor, incearcă  sa zambească din tot sufletul.  Cei de la HOSPICE ii ajută si au alături o echipă formată din psiholog, asistenti medicali si voluntari. Si familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea unor grupuri de suport care sa ii susțină și pe ei moral.

 

Împreună putem să facem bine! Impreună putem sa schimbam putin viata lor greu incercată de la o vârstă atat de fragedă.  Orice donație contează, si sa fiti siguri ca pentru micuti va insemna un moment de normalitate, in care se vor putea bucura de copilarie care nu ar trebui sa aiba o cortina de tristete pe ea.

 

Asadar, daca va gandeati ce cadou sa imi luati va rog din suflet ca acesta sa fie o donatie pe această pagină. 

 

Va mulțumesc  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!