Andreea Paraschiv - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam, ne distram si ajutam!

450 RON Donatii stranse
90% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Si atunci cand nu mai pot, mai pot putin!  

Imi doresc sa pot alerga cei 10 km, sa pot sustine campania fundatiei HOSPICE Casa Sperantei si sa-i pot ajuta pe acesti oameni care au atat de multa nevoie de noi. Si mai stiu ca pot conta pe voi sa ma ajutati sa strang fonduri pentru ei. Eu alerg pentru viata lor, fiti alaturi de mine! 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

14 Oct 2018
Fete cucuiete la alergare... usoara! Sa fie cu soare si cu distractie. Succes!
10 Oct 2018

Anonymous

50 RON
Go girl! Sa fugi de rupi pamantul!
10 Oct 2018

Anca iancu

75 RON
Multa multa bafta! :*
09 Oct 2018
02 Oct 2018
You are doing right thing. Wish you all the best!
27 Sep 2018
Mereu am admirat tot ce faci. Succes, te pup.
11 Sep 2018