Andrei Agafita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un Triatlon si un Maraton pentru a ajuta copii de la HOSPICE

1,807 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
19 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 15 septembrie voi lua startul la primul triatlon din viata mea: Mamaia Trichallenge 2018, si mi-e frica de mor . Va trebui sa inot in mare 750m in conditiile in care in urma cu 4 luni nu stiam sa inot, dupa care, Bicicleta 20km si Alergare 5km. Iar pe 14 octombrie, la o luna distanta voi alerga 42km la Maratonul International Bucuresti.

Sunt recunoscator ca sunt sanatos si pot trai aceste experiente intense, si ma simt binecuvantat de Dumnezeu fiindca am doi copii minunati si sanatosi. Nici nu pot sa-mi imaginez cum ar fi fost viata mea fara ei. Si voi cei care aveti copii stiti cata bucurie si fericire va aduc in fiecare zi.

Din pacare insa nu toti copii au avut acest noroc. Sunt copii care traiesc cu boli incurabile, care lupta zilnic pentru dreptul la viata si care au nevoie de grija si compasiune oferita neconditionat.

Cu asta se ocupa Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, aici copilasii au parte de activități de terapie prin arta, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializeaza și beneficiaza de suport psihologic oferit de specialistii.

Te invit sa actionezi in aceasta cauza si sa contribui acum cu o donatie pentru acesti copii care au atat de multa nevoie de ajutorul nostru.

Iti sunt recunoscator din tot sufletul pentru ca ma sustii in aceasta cauza.

Fiindca doar impreuna putem sa facem lumea un loc mai bun.

Al tau prieten, Andrei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

19 Donatii

Pentru cei care aleg sa lucreze in fiecare clipa pentru a evolua si a darui!
17 Oct 2018

Anonymous

100 RON
Succes
14 Oct 2018

Sim

50 RON
A, be the best!
13 Oct 2018
Mult succes Andrei!
15 Sep 2018
Cu recunostinta pentru contributia adusa societatii noastre! Andrei, esti un model demn de urmat!
15 Sep 2018
Esti un exemplu Andrei! Te felicit si te imbratisez!
15 Sep 2018

Anonymous

30 RON
Succes, Andrei! Ai toate resursele pentru a reusi! Te respect profund pentru ceea ce faci! Bravo!
15 Sep 2018
Felicitari Andrei! Forța mentală este foarte importantă! Sunt convins ca scopul nobil pentru care faci asta reprezinta imboldul pentru rezistenta si puterea de care ai nevoie pentru finalizare! Mult succes!
15 Sep 2018
Mult succes Andrei! Suntem alături de tine! Claudia
15 Sep 2018
Multumesc Andrei pentru exemplul tău de evoluție și perseverență! :) Tu esti schimbarea pe care o doresti în lume....Felicitări ! :)
15 Sep 2018

Anonymous

30 RON
Va suntem alături !
15 Sep 2018
Iti tinem pumnii si suntem langa tine! Felicitari pt tot ce esti si ce faci!
15 Sep 2018

Maria-Nicoleta

55 RON
Fiti increzatori! Oamenii cu suflet bun sunt alaturi de voi si va sustin!
15 Sep 2018

Anonymous

75 RON
Succes!
14 Sep 2018

Anonymous

100 RON
Bravo, mii de felicitari pentru ceea ce faci:) Pup, Cristina
13 Sep 2018

Anonymous

75 RON
Felicitari
12 Sep 2018

Anonymous

50 RON
11 Sep 2018

Anonymous

200 RON
11 Sep 2018
Pentru copilasii de la Hospice! Mesaj din suflet: Luptati pana la capat, Sunt alaturi de voi!
11 Sep 2018