Milia Dumitru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

De ziua mea, alerg pentru ei!

150 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am ales să alerg împreună cu Echipa HOSPICE la Maratonul București!  

Am ales să alerg pentru cei care nu o pot face! Pentru cei care trec prin momente grele și au nevoie de sprijin! Pentru copiii și adulții care se luptă cu o boală incurabilă și au nevoie de îngrijiri paliative! Pentru cei care au pierdut lupta și în amintirea lor! De ziua mea, alerg pentru ei!  

Ajută-mă și tu cu o donație! Ajută-mă să-i ajutăm! Împreună suntem mai puternici!   D

ESPRE HOSPICE CASA SPERANȚEI:  

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de îngrijire palitativă, fiind organizația care a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România, odată cu fondarea ei la Brașov, în anul 1992.  

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

În cei 26 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.   HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

Anonymous

150 RON
15 Oct 2018