Anca Manole - Fundația HOSPICE Casa Speranței

I run for HOSPICE!

1,360 RON Donatii stranse
68% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"No one is useless in this world who lightens the burdens of another."
Charles Dickens

 HOSPICE Casa Sperantei offers both children and adults, who are diagnosed with an incurable disease, the possibility of being admitted in the accommodation facilities, the possibility of being visited at home, social assistance, psychological counseling, kinetotherapy sessions and other activities under the supervision of specialized staff in the day centers.

 

Through Team HOSPICE we support together, through running, the palliative care services provided by HOSPICE Casa Sperantei to children and adults suffering from incurable diseases.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

Anonymous

30 RON
11 Oct 2018

GeetanJali

300 RON
04 Oct 2018
03 Oct 2018

Anonymous

400 RON
02 Oct 2018
02 Oct 2018

Anonymous

75 RON
18 Sep 2018

Anonymous

75 RON
15 Sep 2018