Ana Dinescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Schimbarea vine in urma gesturilor mici

565 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ajuta-ma sa strang fonduri pentru persoanele care sufera de boli grave sau incurabile in stadii avansate pentru ca acestea sa beneficieze in mod gratuit si la momentul oportun de servicii specializate de ingrijiri paliative, iar familiile acestora sa aiba acces la servicii de sprijin si consiliere.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

Renatta Stepanov

35 RON
Felicitari pentru tot ce faci!
09 Oct 2018

Anonymous

400 RON
07 Oct 2018
Go Ana!
04 Oct 2018
Bafta!
19 Sep 2018