Razvan Dumitru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice!!

150 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta, în octombrie, voi alerga la Maratonul București alături de Team HOSPICE. Îi voi susține pe cei de la HOSPICE și pe pacienții lor care au nevoie de sprijin!

Acum 13 ani am cunoscut un om minunat , o mamă iubitoare și mai presus de toate o învățătoare deosebită . Ea a fost cea care le-a călăuzit primi pași în școală multor elevi printre care se numără și copilul meu. Când copilul meu a terminat clasa a 4-a , doamna învățătoare a aflat că suferă de o boală cruntă . Cu o voință și cu o energie pozitivă de neimaginat ,dar și cu ajutorul HOSPICE Casa Speranței , a reușit să le fie alături fetelor sale și să le îndrume pașii încă 3 ani și 3 luni , deși predicțiile erau de maxim 1 an . Aceasta a fost Doamna Învățătoare Laura Stănescu.
Vă mulțumesc HOSPICE Casa Speranței .
Alătură-te și tu și haide să îi susținem împreună! Ajută-ma cu un share, vino să alergăm împreună sau fă o donație chiar aici!

Multumesc !

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

Anonymous

150 RON
15 Oct 2018