Cristina Cazacu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice

660 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta, pe 14 octombrie, voi alerga din nou pentru Team Hospice la Maratonul Raiffeisen Bank Bucuresti.

Hospice Casa Sperantei ofera ingrijire paliativa gratuita persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.  In cei 25 de ani de existenta, Hospice a adus alinare si speranta pentru aproximativ 20.000 de adulti si copii. Vino si tu sa alergam impreuna sau doneaza o suma de bani pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Multumesc!!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

Anonymous

250 RON
03 Oct 2018

Anonymous

230 RON
01 Oct 2018

Anonymous

30 RON
24 Sep 2018

Anonymous

150 RON
Bravo!
18 Sep 2018