Violeta Slavitescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna cu HOSPICE

175 RON Donatii stranse
35% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Maini intinse, pregatite sa mangaie si sa stearga lacrimi, urechi gata sa asculte si suflete pregatite sa se rupa in bucatele mici, cate una pentru fiecare pacient care ajunge la Hospice. Fara speranta, fara lumina ajung aici cei pentru care sistemul nu mai poate face nimic, fie din lipsa de mijloace, fie din lipsa de competente fie din lipsa de interes. La Hospice sunt ajutati, ingrijiti, motivati si iubiti. Nu sunt legati de paturi, nu sunt trimisi dupa medicamente, nu li se spune - nu se poate!

Pentru ca in continuare sa se poata, este nevoie de noi toti.

Hospice Casa Sperantei ofera ingrijire gratuita copiilor si adultilor cu boli incurabile.

Implicarea noastra inseamna diferenta intre a prelua un nou pacient sau nu. Poate parea ca gesturile noastre mici nu inseamna mult insa impreuna putem schimba in bine viata unui om, viata unuia dintre noi, un parinte, un frate, un fiu.

De dragul lor, pe 13 Octombrie voi alerga la Maratonul Bucuresti.

Te invit sa ni te alaturi, accesand linkul de mai jos se poate dona orice suma, anonim sau nu.

Iti multumim pentru ajutor si te asteptam in cea mai optimista echipa


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

3 Donatii

Anonymous

50 RON
12 Oct 2018

Anonymous

75 RON
20 Sep 2018
Felicitari pentru tot ceea ce faci pentru acești copii, Violeta!
20 Sep 2018