Mihaela Munteanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

130 RON Donatii stranse
13% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Experienta ultimilor ani, m-a determinat sa vad viata din alt unghi. Desi nu este usor, am redescoperit bucuria lucrurilor marute; cat de mult conteaza o imbratisare, un zambet, un pas, antuci cand nu le ai de-a gata. Mi-am dat seama ca toti avem un fond bun, chiar daca pe unii dintre noi viata ne-a inasprit cumva, dar sunt sigura ca toti putem empatiza cu cei care sufera de boli incurabile, mai ales cand ne gandim la copii.

Va invit pe aceasta cale, sa va ganditi cand de important este pentru ei si pentru noi sa ajutam.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

02 Oct 2018

Ella, Maria plus un inger

30 RON
Deschid donatiile cu drag fiindca inteleg foarte bine scopul si mijloacele prin care putem face astfel de lucruri
29 Sep 2018