Paul Verhoogt - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

905 RON Donatii stranse
30.166666666667% Complete
3,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dear friends and family,

On my birthday, I very much want to support HOSPICE House of Hope, who for 26 years has been caring for patients, adults and children suffering from incurable diseases.

About 30 children attend the Day Center activities each month, being cared for by a team of psychologists, nurses and volunteers. Activities aim to increase children's self-esteem, to learn the right relationship, to manage the emotionally balanced medical situation, and to develop practical skills. 

Families of younger patients also receive support through support groups.

Together, we can help children who go through difficult situations. Any donation counts, and for little patients it will mean a moment of normality in which to enjoy their childhood.

So if you think about what gift you want to make, I would ask you for it to be a donation on this page

Thank you!

 

Dragi prieteni

De ziua mea îmi doresc foarte mult să îi susțin pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, care de 26 de ani au in îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Circa 30 de copii participă lunar la activitățile Centrului de Zi, fiind îngrijiți de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Activitățile au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate, gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport și au mai mult timp liber la dispoziție.

Împreună putem să ajutăm copii care trec prin situații dificile. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

Asadar, daca va gandeati ce cadou sa imi luati va rog din suflet ca acesta sa fie o donatie pe această pagină.


Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

Anonymous

80 RON
25 Sep 2018

Fien Bardoel

450 RON
23 Sep 2018
22 Sep 2018
La multi ani!!!! Bravooo Paul !!!!
21 Sep 2018

Anonymous

150 RON
21 Sep 2018