Cristina Ghiran - Fundația HOSPICE Casa Speranței

De ziua mea imi doresc sa strang fondurile necesare amanajarii coltului "Beauty and Care"

130 RON Donatii stranse
5.2% Complete
2,500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Imi doresc ca pe 6 decembrie pacientii HOSPICE sa ajunga sa se realaxeze in coltul "Beauty and Care" din centrul de zi! Acest cadou mi-l doresc de ziua mea!

 

HOSPICE Casa Sperantei isi propune amenajarea unui spațiu dedicat coafurii, masajului si ingrijirii mainilor pacienților: colțul ‘ Beauty and care’ din cadrul Centrului de zi - Brasov. Inițiativa este menită să contribuie la creșterea încrederii în sine, la eliminarea discriminarii de care suferă persoanele diagnosticate cu cancer și la îmbunătățirea imaginii corporale a pacientilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Spatiu "Beauty and care" - Centrul de zi HOSPICE Brasov

HOSPICE Casa Sperantei isi propune amenajarea unui spațiu dedicat coafurii, masajului si ingrijirii mainilor pacienților: colțul ‘ Beauty and care’ din cadrul Centrului de zi - Brasov. Inițiativa este menită să contribuie la creșterea încrederii în sine, la eliminarea discriminarii de care suferă persoanele diagnosticate cu cancer și la îmbunătățirea imaginii corporale a pacientilor.

Dăruiește ziua ta ~ 2014

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Malina Dumitrescu

100 RON
15 Oct 2014

Diana Nazarin

30 RON
La multi ani Cristina! Succes in intiativa ta!
23 Sep 2014