Ioana Popa - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Speranță pentru cei fără de speranță.

0 RON Donatii stranse
0% Complete
150 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In fiecare an aproape 1000 de persoane se inscriu in Team HOSPICE si participa la unul dintre evenimentele sportive cu dorinta sincera de a ajuta pacientii HOSPICE: copii si adulti afectati de boli incurabile pe care fundatia ii ingrijeste gratuit in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.

Din nou, ma alatur cauzei HOSPICE Casa Sperantei pentru a-i sustine pe aceia ce au nevoie de ajutor in ingrijirea paliativa.  Asa ca, in data de 13 Octombrie alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei, alerg pentru a reda speranta celor ce si-au pierdut orice speranta. 

IMPLICAREA TA va ajuta fundatia sa ofere in 2018 ingrijire gratuita pentru peste sute de pacienti cu boli incurabile. Pentru a sustine aceasta cauza poti face o donatie sau poti da share. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!