Alexandra Burada - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna pentru o lume mai buna

245 RON Donations raised
100% Complete
150 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

Numele meu este Burada Alexandra si am ales sa particip din nou  la maraton din dorinta de a da o mana de ajutor echipei minunate ce incearca sa faca o lume mai buna. Consider ca uniti putem face imposibilul sa devina posibil iar alergarea pentru Hospice imi ofera aceasta posibilitate.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donations

Anonymous

75 RON
26 Sep 2018

Daniela Iancu

30 RON
Felicitări!. La mai multe maratoane si la mai mulți bani
26 Sep 2018

Clau

30 RON
frumos din partea unor oameni!
26 Sep 2018

Anonymous

10 RON
donatiurile
26 Sep 2018

R

50 RON
Multa Bafta!!!
26 Sep 2018

Angel Daniel Mainerici

50 RON
26 Sep 2018