Maria Mocanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fiecare clipa este importanta pentru viata si speranta de viata !

360 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La MIB 14 Octombrie 2018 voi alerga, din nou in echipa HOSPICE!

Imi doresc sa ajutam oamenii care sufera de boli grave sau incurabile pentru ca acestia sa beneficieze de servicii specializate de ingrijiri paliative, iar familiile acestora sa aiba acces la servicii de sprijin si consiliere in lupta pentru viata si speranta de viata.

Este al saptelea an in care sustinuta de familie si prieteni alerg, donez sau fac voluntariat la evenimente organizate in spirit caritabil pentru cauze si principii in care cred cu adevarat.

Va rog sa fiti “o clipa” alaturi de mine alergand, donand sau facand cunoscuta aceasta cauza nobila!

Sa alergam impreuna pentru un zambet, speranta sau poate, cine stie, pentru o viata!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

03 Oct 2018
Draga mami esti, din nou, o eroina!
02 Oct 2018
Mult succes !
25 Sep 2018

Anonymous

30 RON
Cu deosebit respect !
25 Sep 2018