Marius Pripitu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pentru Hospice Casa Sperantei

180 RON Donatii stranse
36% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acesta va fi al patrulea semimaraton pe care il voi alerga ca parte a echipei Hospice.

De ce ?

Pentru ca am vazut cat de extraordinari sunt si cat de implicati, profesional si afectiv, in oferirea serviciilor de ingrijire paliativa. Pentru pacienti, multi dintre ei copii, aceste servicii sunt gratuite, de aceea au nevoie de sprijinul nostru!

Sustine  Hospice Casa Sperantei prin donatii pe contul meu Galantom !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

3 Donatii

10 Oct 2018

Filimon Valentin

50 RON
08 Oct 2018

Anonymous

30 RON
02 Oct 2018