Adrian Agacitei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

280 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

M-am înscris la Maratonul București din dorința de a pune umărul, atât cât pot, la îndeplinirea telului Hospice. Sper că mica mea contribuție sa aducă o raza de speranța în rândurile celor  pentru care HOSPICE incearca sa faca o lume mai buna.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

9 Donatii

Anonymous

10 RON
28 Sep 2018

Anonymous

50 RON
28 Sep 2018

Anonymous

50 RON
26 Sep 2018

Anonymous

50 RON
26 Sep 2018

Clau

30 RON
Pentru oameni frumosi!
26 Sep 2018
26 Sep 2018
26 Sep 2018
26 Sep 2018

Anonymous

10 RON
26 Sep 2018