Ciprian Marica - Fundația HOSPICE Casa Speranței

#Eroinele și Ciprian Marica fac pași mari pentru speranță

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Atunci când Ciprian Marica a decis să le antreneze pe #Eroinele HOSPICE știa că poate nu vor scoate nici vreun timp record și poate nici nu vor urca pe podium. Dar optimismul și hotărârea lor l-au făcut să nu ezite nicio clipă. Astăzi, Ciprian este căpitanul echipei #Eroinele și va alerga alături de ele la Maratonul București. Pentru că lupta pentru viață nu poate fi antrenată, ci doar admirată.

#Eroinele sunt pacientele HOSPICE – femei curajoase care au privit boala direct în față, i-au transmis că nu le definește un diagnostic oncologic și au continuat să lupte. 30 dintre aceste femei vor fi la linia de start pe 13 octombrie, alături de ceilalți alergători #TeamHOSPICE care fac pași mari pentru ele.  

Orice donație înseamnă o încurajare, sprijin și îngrijire paliativă pentru pacienții HOSPICE! Fiți alături de #Eroinele care ne învață în fiecare zi lecția optimismului și a curajului!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!