Andrei Wilhelm - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Dăruiește viață zilelor, nu zile vieții!

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Andrei-Wilhelm Anghel, sunt medic rezident radioterapeut si pe data de 14 Octombrie particip la cursa de maraton a celei de-a 11 ediție a Raiffeisen Bank Romania Bucharest MARATHON, alături de echipa RxRun, pentru a susține ca de fiecare dată cauza Fundației Hospice Casa Speranței.

Alatura-te si tu acestei cauze pentru ca nimic nu se intampla atunci cand doar astepti!
Poti face acest lucru printr-o donatie (butonul verde) pentru a contribuii la servicii de înaltă calitate, asigurate de Hospice Casa Speranței, in tratamentul paliativ al pacienților cu cancer aflați in stadii avansate.

Lupta pentru viata nu poate fi antrenată, ci doar admirată!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

Anonymous

150 RON
Ce-am fi fără iubire? Ce-am fi fără dăruire? Ce-am fi fata speranța? Succes Andrei!!!!
09 Oct 2018

No/Ro

50 RON
07 Oct 2018
Mult succes! Sunt alaturi de tine
07 Oct 2018

Anonymous

50 RON
05 Oct 2018
Forta RxRun!
03 Oct 2018

Alina Anghel

100 RON
02 Oct 2018
Start!
27 Sep 2018