Mirela Nemtanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Stafeta OPTIMISTILOR @TeamHOSPICE

1,645 RON Donatii stranse
41.125% Complete
4,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii și adulții de la HOSPICE Casa Speranței înfruntă diagnostice grele, nedrepte, dar optimismul nu le obosește niciodată. Pentru că la HOSPICE primesc sprijin pe toate palierele, “a mai trecut o zi” se transformă pentru ei în “m-am bucurat de încă o zi”. De la ei am învățat să întâmpinăm ziua cu zâmbetul pe buze, să nu mai facem liste cu lucrurile care ne macină și tot ei ne-au amintit că fericirile mici sunt mai importante decât bucuriile mari.

Pe 14 octombrie, vom alerga pentru toți pacienții noștri, pentru familiile lor și pentru toți cei care au nevoie de bine în viața lor. Și pentru că binele se face alături de oameni, noi - Mirela Nemțanu (CEO HOSPICE Casa Sperantei), Valeria van Groningen  (campioană olimpică la canotaj şi directoarea Maratonului Internaţional Bucureşti), Mihai Radulescu ( Realizator TVR) și Alex Dona (Managing Director Times New Roman) – îmbrăcăm tricoul verde #TeamHOSPICE  pe 14 octombrie și facem echipă la Maratonul București. Suntem Echipa Optimiștilor și alergăm pentru a reda zâmbete, demnitate și speranță acolo unde e cea mai mare nevoie.

Pentru ei, copiii și adulții care înfruntă cu mult curaj un diagnostic incurabil, vă invitam sa ne susţineţi. Te invităm să participi alături de noi, donând orice sumă, iar banii vor merge direct către susținerea serviciilor acordate gratuit pacienților HOSPICE.

 

 

Noi alergăm, voi donaţi, ei zâmbesc.

Mulțumim cu zâmbete!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donatii

1,000 RON
Impreuna putem sa ajutam pacientii Hospice Casa SPERANTEI sa fie ingrijiti de oameni dedicati si profesionisti.
07 Oct 2018
07 Oct 2018
Vă pup, omuleți dragi!
06 Oct 2018

Anonymous

270 RON
Catre Hospice - Casa Sperantei
06 Oct 2018
Mirela, Bravooooo!
01 Oct 2018

Vik & Ing

50 RON
Sa alergati frumos!
30 Sep 2018