Monica Danica - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE!

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Voi alerga primul meu maraton alaturi de Team Hospice la Maratonul International Bucuresti 2018. Visul meu este sa trec linia de finish dupa primii mei 42 km si sa ajut copiii afectati de boli incurabile. Asociez alergarea cu copiii deoarece eu am inceput sa alerg " mai serios" dupa ce am nascut-o pe a mea Catrinel. Alergarea m-a ajutat sa tin departe depresia post- natala, sa pierd cele 17 kg  luate pe perioada sarcinii si mai ales sa am toata energia de care are nevoie o proaspata mama ca sa isi creasca frumos nou-nascutul.

Asa cum pe mine alergarea m-a ajutat intr-un moment important al vietii mele asa vreau si eu sa ajut prin alergare copiii afectati de boli incurabile, pacientii Hospice!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

2 Donatii

04 Oct 2018
30 Sep 2018